Op de Solidariteitsdag van de Openbare Diensten van Sociale Zekerheid (OISZ) kunnen de medewerkers 1 dag werken als vrijwilliger bij een non-profitorganisatie. Michaël kwam ons team versterken.

Michaël legt uit dat vrijwillgers met de Solidariteitsdag willen tonen dat ze willen meewerken aan een solidaire maatschappij. Dat past in de opdracht van de federale overheid. Bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ) heeft dit jaar het volledige directiecomité zich geëngageerd.

“Deelnemen aan de Solidariteitsdag was voor mij een evidentie. Ik vind het heel boeiend om andere organisaties te leren kennen. Het ondersteunen van de non-profitsector sluit voor mij naadloos aan bij mijn keuze om voor een belangrijke speler binnen onze sociale zekerheid te gaan werken. Want de non-profitsector speelt een cruciale rol speelt voor het welzijn van mensen." Michaël is verantwoordelijk van het Human Ressources Management de RSZ.

"Als inwoner van Borgerhout vond ik het ook supertof om het mooie Mundo A-gebouw en de organisaties die er hun stek hebben wat beter te leren kennen.” Hij woont in Borgerhout, samen met Lot en hun drie dochters Jakoba, Olivia en Dorien.

Hij heeft het thema 'sociale bescherming' op onze website nagekeken. We verwerken binnenkort zijn suggesties en aanvullingen in onze fiches.

Dank je wel Michaël.

Attribution - Pas d'Utilisation Commerciale - Pas de Modification 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0) Click op de afbeelding om meer te weten te komen over Creative commons

Misschien vindt u deze fiches ook interessant